Etätehtävä: Meija Laitinen, Hoitotyön opettaja, Jyväskylän ammattiopisto, Hyvinvointi ja kulttuuriyksikkö, Sosiaali- ja terveysala<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aihe: Lähihoitajaopiskelijoiden Tiimityö- ja yrittäjyys –opintojakson (2 ov) ohjauksen kehittäminen

 

Haluan selvittää, miten projektiopintojen ja opinnäytetöiden ohjaus voidaan yhdistää ja käytännössä resurssien puitteista järjestää opiskelijoiden projektiopintojen ja opinnäytetöiden ryhmäohjausta tiimityön- ja yrittäjyyden opintokokonaisuuden alla.

 

Tulos/tuotos on verkko-oppimisympäristö Optimassa Jyväskylän ammattiopiston Hyvinvointi ja kulttuuriyksikön sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden ja opettajien käyttöön. Lisäksi kehittelen PowerPoint tiedostoa projektiopintojen ja opinnäytetöiden ryhmäohjaukseen.

 

Projektiin osallistuu toistaiseksi vain allekirjoittanut.

 

Miten ja missä aikataulussa: Optima verkko-oppimisympäristöä olen tehnyt joulukuun 2007 aikana ja muokkausta sekä päivitystä teen kevätlukukauden 2008 aikana. PowerPoint-tiedostoa tarvitsen jo tammikuussa 2008, joten työstän sitä heti lukukauden alussa. Päässäni se jo osittain on hahmoteltuna.

 

Työnjako on harvinaisen yksiselitteinen.